Ove godine Alpe-Adria Triatlon Kup startao je u Lignanu, koji svojim pješčanim plažama zasluženo nosi naziv “Sabbiadoro”.

Prvi dan je bio rezerviran za utrku seniora koja je startala na plaži, a sunčano i toplo vrijeme koje je pratilo utrku od samoga početka, kao i uzbuđenje i naboj na startu, bili su zaslužni da se tijekom plivanja u moru hladnoća uopće nije osjećala.

Biciklistička staza bila je ravna, široka i iznimno brza da apsorbira 400 natjecatelja. Dionica trčanja pratila je dugačku plažu i prolazila jednim dijelom kroz resort.

Organizator se potrudio odlično pripremiti utrku u svim segmentima i u tome je uspio, sve je bilo organizirano na visokom nivou i utrka je protekla bez poteškoća.

Boje kluba branili su Ana Grbac, Martina Vadlja, Marin i Neven Babin, kojima čestitamo na uspješnim rezultatima.

Drugi dan svoje vještine pokazali su naši najmlađi, natjecajući se u duatlonu po izrazito hladnom i kišnom vremenu što ih nije spriječilo ni obeshrabrilo da daju sve od sebe i ovaj put.

Treba istaknuti da se ove godine broj naših mladih natjecatelja izrazito povećao, što potvrđuje rast popularnosti ovog sporta kao i dobar rad kluba sa mlađim uzrastima, na što smo izrazito ponosni.

Čestitamo svim našim neustrašivim natjecateljima:

Kids E – Ana Babin, Matej Surina

Kids D – Ema Babin, Una Saračević, Dora Prpić, Mateo Grbac, Andrej Šarac

Kids C – Luka Prpić, Vid Šarac,

Kids B – Neo Ćiković, Vito Mandekić,

Kids A – Loris Faustini, Mislav Hanza, Antonio Jakopčević, Daniel Pleše, Mark Surina.

Više slika sa utrke pogledajte u galeriji

Rezultati seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji: