klub

O klubu

Triatlon Klub Matulji

Triatlon klub “Matulji” osnovan je dana 02. kolovoza 2010 godine sa sjedištem u Matuljima, Kvarnerska cesta br. 3. Osnovni sadržaj djelatnosti kluba je: poticanje i promicanje Triatlon sporta, okupljanje mladeži i gradana radi bavljenja sportom, sudjelovanje u domaćim i međunarodnim triatlon natjecanjima, organiziranje sportskih natjecanja, stalno usavršavanje takmičara, suradnja s drugim istovrsnim i sličnim udrugama i klubovima u zemlji inozemstvu.

Klub aktivno radi na promoviranju triatlona među djecom s ciljem privlačenja što većeg broja djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. U okviru kluba djeluje “TKM škola triatlona” gdje djeca svladavaju osnove ovog zanimljivog olimpijskog sporta – plivanju, biciklizmu i trčanju. U kratkoj ali aktivnostima sadržajnoj povijesti, klub broji 25 članova i to većinom predškolskog uzrasta.

 

 

U dosadašnjem radu klub ostvaruje dobru suradnju s drugim klubovima. Naročito tu treba spomenuti T.K. Rival iz Rijeke i institucijama, gdje se ističe vrlo dobra suradnja sa dječjim vrtićem “Matulji” gdje smo i organizirali utrku u trčanju RUN KIDS gdje je sudjelovalo stotinjak djece. Moramo tu spomenuti i Rijeka sport d.o.o. s kojima smo sklopili ugovor o korištenju sportskog kompleksa BAZENI-KANTRIDA, gdje članovi kluba pohađaju tečajeve plivanja tokom cijele godine.

Najnovije slike i informacije o radu kluba, utrkama i treninzima možete naći na našim službenim stranicama: tkmatulji.hr

 


 

Predsjednik 

Franko Faustini
Kontakt tel: 091 252 28 26

Sportski direktor 

Marin Babin
Kontakt tel: 099 255 22 75

Tajnica 

Anita Babin
Kontakt tel: 091 767 51 24

E-mail:  tajnistvo.tkmatulji@gmail.com

 

Sjedište 

TRIATLON KLUB “MATULJI”
Kvarnerska cesta 3
51211 Matulji

OIB: 90287634553

Br. žiro računa: HR4524020061100583334

Erste Bank

 

E-mail: triatlon.klub.matulji@gmail.com;

tajnistvo.tkmatulji@gmail.com